Aziatische vrouw die op haar laptop kijkt

Ontdek onze instructiegidsen

Hoe gebruik ik de afstandsbediening, hoe en waar kan ik mijn apparaat het beste opladen? We leggen het u uit!

Vind een arts

De Vercise Genus™ afstandsbediening gebruiken.

De Vercise afstandsbediening dient om de batterijspanning van uw stimulator te controleren en u te helpen uw stimulatie-instellingen te regelen zodat ze optimaal voldoen aan uw individuele behoeften. En hij is eenvoudig te gebruiken!

Hier ziet u een video over het gebruik van de afstandsbediening:

Brochure over het gebruik van de DBS-afstandsbediening

Als u liever leest, kunt u een brochure downloaden met volledige instructies over het gebruik van de afstandsbediening.

Brochure downloaden

Uw oplaadbare Vercise Genus™-apparaat opladen.

De batterij van het oplaadbare Vercise Genus™ R16-systeem voor diepe hersenstimulatie hoort ten minste 25 jaar* mee te gaan. Hiervoor moet u uw apparaat opladen. Als bij u de niet-oplaadbare optie (Vercise Genus™ P16) is geïmplanteerd, hoeft u het systeem natuurlijk niet op te laden, maar moet de batterij operatief worden vervangen als de batterij eenmaal leeg is. De batterij van de P16 gaat ca. 3,5 jaar mee.*

Het opladen van uw Vercise Genus-systeem™ is een fluitje van een cent - het oplaadsysteem is simpel en eenvoudig te gebruiken:

  • Afhankelijk van waar de stimulator is geïmplanteerd, gebruikt u een oplaadriem of oplaadkraag om uw apparaat op te laden.
  • De oplaadkraag en -riem zijn draadloos, zodat u tijdens het opladen van uw apparaat volledig mobiel bent.
  • U besluit zelf wanneer en waar u uw apparaat oplaadt.

Tips om te zorgen dat het voor u goed werkt:

Kies een laadschema dat voor u goed werkt: u kunt kortere, frequentere laadsessies gebruiken, of langere, minder frequentie laadsessies. Kies een routine die passend is voor uw dagelijkse leven, en denk eraan dat u het apparaat gemakkelijk kunt opladen terwijl u tv kijkt of 's morgens de krant leest. Een gemiddelde, wekelijkse laadsessie duurt meestal zo'n 30-60 minuten.

Hier is een video om te laten zien hoe u uw apparaat oplaadt:

Brochure over het opladen van het DBS-systeem

Als u liever leest, kunt u een brochure downloaden met volledige instructies over het gebruik van de afstandsbediening.

Brochure downloaden

*De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de stimulatie-instellingen en -omstandigheden.

“Dit materiaal is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en niet bedoeld voor medische diagnoses. Deze informatie vormt geen medisch of juridisch advies, en Boston Scientific doet geen uitspraken over de medische voordelen die in deze informatie zijn opgenomen. Boston Scientific raadt u ten zeerste aan om uw arts te raadplegen over alle zaken die verband houden met uw gezondheid.”

LET OP: Volgens de wetgeving kunnen deze hulpmiddelen uitsluitend door of op voorschrift van een arts worden gekocht. Indicaties, contra-indicaties, waarschuwingen en instructies voor gebruik vindt u op het productetiket van elk hulpmiddel of op www.IFU-BSCI.com. De getoonde producten zijn alleen bedoeld ter INFORMATIE en zijn mogelijk niet goedgekeurd voor verkoop in bepaalde landen. Dit materiaal is niet bestemd voor gebruik in Frankrijk.