Aziatische vrouw die op haar laptop kijkt

Ontdek onze instructiegidsen

Hoe gebruik ik de afstandsbediening, hoe en waar kan ik mijn apparaat het beste opladen? We leggen het u uit!

Vind een arts

De Vercise Genus™ afstandsbediening gebruiken.

De Vercise afstandsbediening dient om de batterijspanning van uw stimulator te controleren en u te helpen uw stimulatie-instellingen te regelen zodat ze optimaal voldoen aan uw individuele behoeften. En hij is eenvoudig te gebruiken!

Hier ziet u een video over het gebruik van de afstandsbediening:

Brochure over het gebruik van de DBS-afstandsbediening

Als u liever leest, kunt u een brochure downloaden met volledige instructies over het gebruik van de afstandsbediening.

Brochure downloaden

Uw oplaadbare Vercise Genus™-apparaat opladen.

De batterij van het oplaadbare Vercise Genus™ R16-systeem voor diepe hersenstimulatie hoort ten minste 25 jaar* mee te gaan. Hiervoor moet u uw apparaat opladen. Als bij u de niet-oplaadbare optie (Vercise Genus™ P16) is geïmplanteerd, hoeft u het systeem natuurlijk niet op te laden, maar moet de batterij operatief worden vervangen als de batterij eenmaal leeg is. De batterij van de P16 gaat ca. 3,5 jaar mee.*

Het opladen van uw Vercise Genus-systeem™ is een fluitje van een cent - het oplaadsysteem is simpel en eenvoudig te gebruiken:

  • Afhankelijk van waar de stimulator is geïmplanteerd, gebruikt u een oplaadriem of oplaadkraag om uw apparaat op te laden.
  • De oplaadkraag en -riem zijn draadloos, zodat u tijdens het opladen van uw apparaat volledig mobiel bent.
  • U besluit zelf wanneer en waar u uw apparaat oplaadt.

Tips om te zorgen dat het voor u goed werkt:

Kies een laadschema dat voor u goed werkt: u kunt kortere, frequentere laadsessies gebruiken, of langere, minder frequentie laadsessies. Kies een routine die passend is voor uw dagelijkse leven, en denk eraan dat u het apparaat gemakkelijk kunt opladen terwijl u tv kijkt of 's morgens de krant leest. Een gemiddelde, wekelijkse laadsessie duurt meestal zo'n 30-60 minuten.

Hier is een video om te laten zien hoe u uw apparaat oplaadt:

Brochure over het opladen van het DBS-systeem

Als u liever leest, kunt u een brochure downloaden met volledige instructies over het gebruik van de afstandsbediening.

Brochure downloaden

*De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de stimulatie-instellingen en -omstandigheden.

LET OP: Volgens de wetgeving kunnen deze hulpmiddelen uitsluitend door of op voorschrift van een arts worden gekocht. Indicaties, contra-indicaties, waarschuwingen en instructies voor gebruik vindt u op het productetiket van elk hulpmiddel of op www.IFU-BSCI.com. De getoonde producten zijn alleen bedoeld ter INFORMATIE en zijn mogelijk niet goedgekeurd voor verkoop in bepaalde landen. Dit materiaal is niet bestemd voor gebruik in Frankrijk.