Oudere man die over DBS leest

Informatie over DBS

Hier vindt u veel nuttige tips, verhalen van andere patiënten en informatiemateriaal over het onderwerp DBS.

Vind een arts

Diepe hersenstimulatie / Informatie voor patiënten

Beoordelingen door patiënten van diepe hersenstimulatie

De effectiviteit van de DBS-behandeling verschilt per persoon. Luister naar verhalen van mensen die dezelfde problemen hadden als u en nu een systeem voor diepe hersenstimulatie (Deep Brain Stimulation, DBS) gebruiken om hun symptomen te beheersen.*

„Bedankt: jullie hebben me mijn leven teruggegeven. Ik kan het niet beschrijven maar deze emoties zijn ongelooflijk"
Tony

„Het was gewoon een wonder; hij leek weer een jonge man“
Lisa en Peter

"Dat was echt zo'n moment!"
Diana en Christian

* De patiëntcitaten in dit materiaal beschrijven echte persoonlijke ervaringen. Individuele resultaten kunnen variëren. Patiënten kunnen verschillende niveaus van pijnmanagement en verschillende veranderingen in hun activiteiten en gebruik van medicatie ervaren. Overleg met uw arts om te bepalen of u in aanmerking komt voor deze procedure en wat voor voordeel de behandeling voor u kan opleveren.


Bekijk onze video- en brochuregidsen

Zoek hier ander voorlichtingsmateriaal zoals video's, brochures en links.

Zie informatiebronnen
Elder couple exploring guides

Zoek een arts bij u in de buurt

 

Zoeken
Find your nearest physician

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden die u nodig heeft over het hele DBS-traject.

Naar Veelgestelde vragen
FAQs about your DBS journey

“Dit materiaal is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en niet bedoeld voor medische diagnoses. Deze informatie vormt geen medisch of juridisch advies, en Boston Scientific doet geen uitspraken over de medische voordelen die in deze informatie zijn opgenomen. Boston Scientific raadt u ten zeerste aan om uw arts te raadplegen over alle zaken die verband houden met uw gezondheid.”

LET OP: Volgens de wetgeving kunnen deze hulpmiddelen uitsluitend door of op voorschrift van een arts worden gekocht. Indicaties, contra-indicaties, waarschuwingen en instructies voor gebruik vindt u op het productetiket van elk hulpmiddel of op www.IFU-BSCI.com. De getoonde producten zijn alleen bedoeld ter INFORMATIE en zijn mogelijk niet goedgekeurd voor verkoop in bepaalde landen. Dit materiaal is niet bestemd voor gebruik in Frankrijk.